Informatii de interes public

Accesul liber şi neîngrădit al persoanei la orice informaţii de interes public, definite astfel prin prezenta lege, constituie unul dintre principiile fundamentale ale relaţiilor dintre persoane şi autorităţile publice, în conformitate cu Constituţia României şi cu documentele internaţionale ratificate de Parlamentul României, extras din:

LEGEA Nr. 544 din 12 octombrie 2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public PUBLICATĂ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 663 din 23 octombrie 2001

Pentru o colaborare mai bună, în conformitate cu “Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public” in subsolul paginii, in lista de fisiere atasate, vă punem la dispoziţie următoarele formulare:

  1. MODEL-SOLICITARE-INFORMATII-PUBLICE
  2. MODEL-RECLAMATIE-ADMINISTRATIVA

Formularul de cerere poate fi transmis la adresa de email: office@dspbotosani.ro, cât si prin fax la numărul: +40231-515112.

Formularul de cerere se mai poate depune si la Registratura Directiei de Sanatate Publica Botosani, în timpul programului de lucru.

Descarca: